BLOG

Jak zarabiać więcej – postaw na pagery do restauracji
Personel START to sposób na poprawienie komunikacji między pracownikami lokalu gastronomicznego. Pagery do restauracji działają dzięki transmiterowi, który jest umieszczony w kuchni. Za jego pomocą kucharz wzywa kelnera po odbiór przygotowanego dania. Takie rozwiązanie pozwala zaoszczędzić mnóstwo czasu oraz zwiększyć jakość obsługi klienta, a co za tym idzie i zyski.

Guzik i masz
Klient szybko obsłużony to klient zadowolony. Jeśli trudno złapać kelnera, a do czasu oczekiwania na danie dochodzi czas oczekiwania na przekazanie informacji, goście wpadają w irytację. Rozwiązaniem mogą być bezprzewodowe elektroniczne urządzenia usprawniające komunikację.

Aqua pager
Wodoodporny i antybakteryjny pager to zupełnie nowe rozwiązanie, dzięki któremu zastosowanie produktów firmy LRS jest jeszcze szersze.

IT w gastronomii – poradnik
Częstym problemem utrudniającym i spowalniającym pracę lokalu gastronomicznego jest brak skutecznej komunikacji pomiędzy pracownikami restauracji. Kelnerzy niepotrzebnie stoją w kuchni lub przy „wydawce” czekając na danie zamiast obsługiwać gości.