Jak zarabiać więcej – postaw na pagery do restauracji

Personel START to sposób na poprawienie komunikacji między pracownikami lokalu gastronomicznego. Pagery do restauracji działają dzięki transmiterowi, który jest umieszczony w kuchni. Za jego pomocą kucharz wzywa kelnera po odbiór przygotowanego dania. Takie rozwiązanie pozwala zaoszczędzić mnóstwo czasu oraz zwiększyć jakość obsługi klienta, a co za tym idzie i zyski.

Pagery do restauracji – zwiększ zyski swojego lokalu

Pagery w lokalach gastronomicznych pozwalają przyspieszyć obsługę klientów. Dzięki swojemu działaniu informują kelnera kiedy jego zamówienie jest gotowe. Dzięki temu kelner nie musi co chwile sprawdzać w kuchni ile to jeszcze potrwa. Dodatkowo standardowe sposoby wzywania kelnerów (dzwonki czy wywoływanie) zakłócają atmosferę wewnątrz lokalu, a kelner nie wie kiedy mowa o jego daniach. Wyposażenie kuchni w transmiter rozwiąże wszystkie te problemy. Kuchnia, po przygotowaniu posiłku, wysyła sygnał na pager konkretnego kelnera. Dzięki temu, jest on w stanie bezzwłocznie udać się do kuchni i zapewnić klientom gorący posiłek. 

Pagery pozwalają też wyeliminować sytuacje, w których kelner bezproduktywnie czeka w kuchni po odbiór dania. Dzięki temu może on nadal przebywać na sali i zajmować się obsługą gości, przy okazji generując nowe zamówienia.

  • Więcej czasu kelnerów spędzonego z klientami na sali.
  • Szybsza dostawa gorącego jedzenia na stoły.
  • Kelnerzy na sali zwiększają ilość sprzedawanych napoi oraz deserów.
  • Szybsza obsługa oraz większy średni rachunek oznaczają wyższe napiwki dla personelu.
  • Eliminacja „korków” na wydawce.
  • Redukuja kosztów zatrudnienia (system LRS + 4 kelnerów ma taką samą skuteczność jak 5 kelnerów).

Średni koszt zestawu: 1 900zł

Zwrot z inwestycji 14 – 35 dni

Chcesz wypróbować zestaw PERSONEL START? Gwarantujemy 14 dni bezpłatnego demo, które przekona Cię o wszystkich jego zaletach. Jeśli stwierdzisz, że nie jest to rozwiązanie dla Ciebie – zawsze możesz zrezygnować.

WIĘCEJ
ARTYKUŁÓW